Karli Veronika - Főállású Angyal-jelölt 2017

Idén is keressük Főállású Angyalunkat, aki egy éven keresztül mások életét teszi majd jobbá, miközben a Vodafone Alapítványtól bruttó 400.000 forintos fizetést kap. A pályázóktól egy saját videót kértünk, amiben röviden bemutatják a programjukat. Szakmai zsűrink hat jelöltet választott, akik közül a közönség szavazatainak segítségével dől el, ki lehet a következő angyal. Ismerd meg jobban a jelölteket, nézzd meg bemutatkozó videójukat, majd szavazz a programjukra a közönségszavazás oldalán!

Miért tartod alapvetően fontosnak, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek versenyképes digitális tudást szerezzenek?

Sokféleképpen különbözünk mi, emberek, de egyben ugyanazok vagyunk: mindnyájan vágyunk a szabadságra!

Csak azért, mert valaki valamilyen hátránnyal indul, a vágya mindvégig megmarad, szabad szeretne lenni.

Gyermekként még lehet, hogy nem fogalmazódik ez meg, de felnőttként biztosan és akkor már kész tudással kell rendelkezni ahhoz, hogy a társadalom kreatív tagjai, elismert és szeretett emberei lehessünk. Személyes érintettségem miatt - kisfiam mozgáskorlátozott, izomletapadással született és gégekanüllel él - fontos számomra, hogy amikor jövőre elkezdi az iskolát, ugyanúgy elsajátítsa a tudást, mint azok a társai, akik képesek megfogni a tollat vagy tudnak beszélni. Jó korban született, hiszen a mai végeláthatatlan digitális technika eszköztárával nagyon jól leküzdheti mozgáskorlátozottságából fakadó hátrányát.

Milyen sikersztorikra számítasz, milyen eredményeket érnek el majd az általad mentorált gyerekek?

Alapvetően pedagógusokat szeretnék támogatni a Vodafone Angyal munkámmal, mert ők tudják átadni a legjobban a tudást a gyerekeknek.

Célom az, hogy egy év alatt a Mozgásjavító Intézet minden pedagógusához eljusson a számukra legmegfelelőbb program, alkalmazás annak érdekében, hogy gyorsan és hatékonyan tudják digitalizálni a tananyagot a mozgáskorlátozott gyermekek számára.

Az intézményben átlagosan 150 diák tanul évente.

Vettél-e már részt hasonló projektekben?

Eddig halászni még nem tanítottam, mindig én fogtam a halat. Virtuális halászat tanítással azonban már foglalkoztam, mert kisfiam mozgáskorlátozottsága kapcsán nagyon sokat tanultam az életről. Sok szülővel kapcsolatban vagyok a blogom kapcsán és segítek nekik saját példámból kiindulva megküzdeni a nehézségekkel a mindennapokban.

Honnan merítesz majd Vodafone Angyalként erőt, energiát, ha nehézségekbe ütköznél a projekt megvalósítása közben?

Nehézségek bőven akadtak az életeben anyaként. Megtanultam Istenre bízni a problémáimat és emberi szinten pedig beleadni azt, amit emberileg lehetséges. Problémák nélkül nincs élet. Van amelyik hosszabb ideig, van amelyik rövidebb ideig tart. Megoldást azonban minden helyzetre lehet találni, ha kapunk bölcsességet Istentől. Csak lehet, hogy nem olyan lesz a végkimenetel, mint amit előre mi elterveztünk. "Az ember elméje terveli ki útját, de az Úr igazgatja annak járását." Példabeszédek 16:9

Ismerd meg az összes jelölt programját, és segíts eldönteni, kiből legyen Főállású Angyal! Szavazatodat itt adhatod le szeptember 29. éjfélig!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vodafoneangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr9912872634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.