Tóth Szabolcs - Főállású Angyal-jelölt 2017

Idén is keressük Főállású Angyalunkat, aki egy éven keresztül mások életét teszi majd jobbá, miközben a Vodafone Alapítványtól bruttó 400.000 forintos fizetést kap. A pályázóktól egy saját videót kértünk, amiben röviden bemutatják a programjukat. Szakmai zsűrink hat jelöltet választott, akik közül a közönség szavazatainak segítségével dől el, ki lehet a következő angyal. Ismerd meg az összes jelölt programját, és segíts eldönteni, kiből legyen Főállású Angyal! Szavazatodat itt adhatod le szeptember 29. éjfélig!

Miért tartod alapvetően fontosnak, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek versenyképes digitális tudást szerezzenek?

Azért tartom nagyon fontosnak mert a digitális technika egyre nagyobb szerepet játszik az életünkben és már a legtöbb munkahelyen elvárás egyfajta digitális kompetencia ismerete. A hátrányos helyzetű gyerekeknek azonban egyáltalán nincs vagy nem megfelelő az efajta tudás megszerzésére való lehetőség.

Milyen sikersztorikra számítasz, milyen eredményeket érnek el majd az általad mentorált gyerekek?

Nagyon remélem, hogy minél több régióban sikerül elterjeszteni a programot.

A legnagyobb eredmény számomra az lenne ha az általam mentorált gyerekek közül a lehető legtöbbnek olyan alapokat tudnánk adni a program segítségével, amelyek pozitív hatással lennének rájuk nézve és a jövőben hasznosítani tudnának.


Vettél-e már részt hasonló projektekben?

A nyári önkéntes munkám során gyerekekkel dolgoztam különféle régiókból és rétegekből. A gyerekekkel való munka nagy öröm számomra és rengeteg inspirációt tudok meríteni egy egy őszinte gyermekmosolyból.

Honnan merítesz majd Vodafone Angyalként erőt, energiát, ha nehézségekbe ütköznél a projekt megvalósítása közben?

Elsősorban attól a gondolattól, hogy pozitív hatással lehetek emberekre valamint, hogy részese lehetek egy olyan programnak melyre úgy gondolom joggal lehet büszke bárki. Végül pedig természetesen a gyermekekből, a gyermeki energiából, a gyermeki mosolyból és az őszinte gyermeki szeretetből.

Ismerd meg az összes jelölt programját, és segíts eldönteni, kiből legyen Főállású Angyal! Szavazatodat itt adhatod le szeptember 29. éjfélig!

A bejegyzés trackback címe:

https://vodafoneangyal.blog.hu/api/trackback/id/tr1712880782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása